Music-Leaks.nl
Een originele WordPress.com site voor kritieken

SANDRA WIL DAT MENSEN ‘T FIJN HEBBEN

NIEUW BLAD: ‘ONKRUID’

Omdat ons lichaam een afspiegeling is van wie we werkelijk zijn, gaan we hier in workshops mee aan de slag. Tijdens deze dagen laten we diverse orgaansystemen en klachten aan bod komen door middel van een natuurgeneeskundige uitleg over deze gebieden. U kunt kiezen om een enkele workshop te volgen, maar meerdere in een reeks is ook mogelijk. Voor uitgebreide informatie klik op:workshops/informatieDeze maand een prachtig artikel in de Onkruid!


26 mei staat de spijsvertering centraal. Deze workshop wordt heel erg bijzonder. Schrijf vandaag nog in! Klik hier

Zingend door het leven

Het bewust worden van jezelf is een proces en het is iets dat je vanuit je eigen kracht kunt doen. Het begint bij de basis; denk je vanuit angst of vanuit liefde. Dat is de keuze die ten grondslag ligt aan het begin van deze reis.

In de lezing: “zingend door het leven” vertelt Sandra Reemer over haar reis naar bewustwording. Ontdaan van alle ballast uit het verleden geeft Sandra handvatten waarmee je naar jouw eigen leven en naar het begin van jouw levensreis kunt kijken. In haar lezing doorbreekt ze het idee dat mensen over haar hebben. Wil je zijn wie je werkelijk bent? Wil je jezelf ontdoen van de erfenissen uit het verleden? Heb je vastgeroeste ideeën over het leven? Dan herken jij jezelf vast in het verhaal van Sandra. De lezing bespreekt punten van het leven waar iedereen, ook Sandra,vroeg of laat mee te maken heeft gekregen of zal krijgen of waar je nu middenin zit. Na de lezing kun je met jezelf aan de slag.Samen met Corrie, een vrouw die zich heeft gespecialiseerd in natuurgeneeskunde en medische astrologie, ontwikkelde Sandra een workshop waarbij de nadruk ligt op de verbinding van je eigen kern met de natuur. Alle informatie over deze workshops en inschrijfformulieren vindt u bij de stand naast de Sandra Reemer Foundation en op www.sandrareemer.nl  

Geen reacties to “SANDRA WIL DAT MENSEN ‘T FIJN HEBBEN”

GRAAG REACTIE - EERST INLOGGEN OF REGISTREER

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: