Music-Leaks.nl
Een originele WordPress.com site voor kritieken

LEO BLOKHUIS GING ALS ‘N SPEER!!

Leo Blokhuis ging als weer een speer in de TOP-2000, !!

Met zijn kennis over CSN&Y en aanhang. Hij had een behoorlijk kennis vergaard en het werd daardoor een topper voor hem. Leo, je hebt opeens veel respect bij me terug gewonnen. dus zand over de eerdere opmerking omtrent

Whitney Houston.

Mijn vorig artikel hieronder is nu oud nieuws. !!

Zelfs zijn compaan trachtte hem af te remmen en te corrigeren, maar Leo ging gestaag door om zonodig zijn mening te verkondigen. Ik respecteer ieder z’n mening, maar als die mijn gevoelige snaar raakt dan klim ik in de pen.  “I will always love you” door Whitney Houston was een draak “zei hij. Hoe gevoelloos moet je zijn om zoiets te beweren. Harteloos. Het lijkt wel een drugsverslaafde die zoiets uitkraamt, hoewel z’n ogen toch helder leken. Misschien hield hij meer van de oorspronkelijk versie van de rondborstige Dolly Parton. (Totaal niet te vergelijken) De originele versie is niet altijd de beste of mooiste !! Op Facebook heb ik hem het volgende geschreven: “Beste Leo, deed je dat expres om de knuppel in ’t hoederhok te gooien om WH af te zeiken en als een draak te betitelen. Zij is nl. een van de weinigen die emotie kan overbrengen en die je ook meteen voelt (als een normaal mens bent). Als jij dat niet voelt ben je niet geschikt als musicriticus, want muziek is emotie. Jammer ik knapte finaal op je af !!  Ik ga er iets over schrijven op de http://music-leaks.nl. Nou bij deze !! Aldus Chazz Schindler.

Whitney Houston (48) overleden

Whitney Houston (1963-2012)  Whitney Houston (1963-2012)EPA
Toegevoegd: zondag 12 feb 2012, 

Zangeres Whitney Houston is overleden. Dat heeft haar familie bevestigd. Haar lijfwacht vond haar lichaam in haar hotelkamer in Los Angeles. Er werd een arts bij geroepen, maar het lukte niet om haar te reanimeren. Ze is rond middernacht Nederlandse tijd gestorven. De oorzaak van Houstons overlijden is niet bekend. De politie heeft geen sporen van geweld aangetroffen. Ook zijn er geen aanwijzingen dat Houston drugs had gebruikt, maar de onderzoeken zijn nog niet afgerond, zei een woordvoerder van de politie. In het hotel waar de zangeres dood werd aangetroffen, was een feest van Houstons ontdekker, Clive Davis. De producer geeft jaarlijks een groot feest aan de vooravond van de uitreiking van de Grammy Awards. Zoals verwacht werd de show rond de belangrijke muziekprijzen aangepast nu de meervoudige Grammy-winnares plots is overleden.

Succes

Whitney Houston werd op 9 augustus 1963 geboren in Newark, New Jersey. Nadat producer Clive Davis haar in 1983 had horen zingen in een New Yorkse nachtclub, contracteerde hij Houston meteen. Ze brak door met de song ‘All at once’ en had daarna nog grote hits als ‘Saving All My Love for You’ en ‘How will I Know’. Houston verkocht meer dan 170 miljoen albums, singles en video’s, en won tientallen prijzen, waaronder zes Grammy’s. Houston was ook actrice, onder meer in de succesfilm ‘The Bodyguard’, met acteur Kevin Costner als tegenspeler. Ze zong de titelsong van de film: ‘I Will Always Love You’, een cover van Dolly Parton. Het werd haar grootste hit en meteen ook de bestverkochte single van een vrouwelijke artiest ooit.

Drugs en drank

Na 2000 raakte Houstons carrière in het slop, onder meer door drugs- en drankgebruik. Dat had zijn weerslag op haar stem. Een paar maanden geleden begon ze weer met acteren in een film, geïnspireerd op de carrière van The Supremes, de groep van Diana Ross. De film met Houston wordt volgens planning in augustus uitgebracht. Houston trouwde in 1992 met de zanger Bobby Brown. Ze kregen een dochter, Bobbi Kristina. Na huwelijksproblemen werd in 2007 de scheiding met Brown uitgesproken. Whitney Houston is 48 jaar geworden.

Advertenties

Geen reacties to “LEO BLOKHUIS GING ALS ‘N SPEER!!”

GRAAG REACTIE - EERST INLOGGEN OF REGISTREER

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: