Music-Leaks.nl
Een originele WordPress.com site voor kritieken

Winnares Ananda van Holland’s Next Top Model sleept Elite voor de rechter.

‘Winnares Holland’s Next Top Model heeft te dikke billen, niet voor Sloggies’

Ananda Marchildon en Bastiaan van Schaik, tijdens de première van Sex and the City in 2008. © BRUNOPRESS
Winnares Ananda Marchildon (25) van Holland’s Next Top Model sleept Elite voor de rechter, zei ze gisteren bij P&W.  Ze won het tv-programma in 2008, maar kan fluiten naar de hoofdprijs van 75.000 euro omdat ze een te dik achterwerk zou hebben. Ook Rosalinde Kikstra vond men te dik.
Amanda tijdens de finale van HNTM, in juni 2008. © ANP
Ananda tijdens de finale van HNTM, in juni 2008. © ANP
Dit schreef De Telegraaf.: Ze kreeg een cheque met een contract van modellenbureau Elite. Maar in 2010 is ze op staande voet ontslagen omdat ze weliswaar ‘een leuke kop heeft, maar een dikke kont’. Ze had toen met wat kleine opdrachtjes amper 10.000 euro verdiend. Ze eist het resterende prijzengeld van 65.000 euro. ‘Amanda heeft wel wat geschommeld in haar gewicht, net als alle andere vrouwen in Nederland, maar dat mag toch geen reden zijn om haar zomaar op straat te gooien?’, zei haar advocaat gisteren. Ook RTL en producent Endemol zijn aansprakelijk gesteld, maar die zeggen dat het ontslag niet hun schuld is. 
De producenten van dit soort programma’s zijn allemaal oplichters, net als miss krajicek Daphne Deckers die jonge meisjes dwong om topless te poseren het meisje dat weigerde was gelijk game over. . hele enge zieke wereld , schreef iemand in het AD. 
Wij van Showboulevard vinden het trouwens een stomme zet van al die modellen dat ze van te voren geen duidelijke afspraken hebben gemaakt, van wie wat hoe hoe !!  Wie had er nou ook gedacht dat de uitkomst van een televisie show een eerlijke carrière zou opleveren, ook een beetje dom. Het gaat om het televisie vermaak en de kijkcijfers niet de uitkomst. We zijn benieuwd hoe die ‘wurg’contracten er uit zien !!

2 Reacties to “Winnares Ananda van Holland’s Next Top Model sleept Elite voor de rechter.”

  1. De modellen voelen zich belazerd. ”Waarom laten ze meisjes meedoen die niet aan de voorwaarden kunnen voldoen? En waarom heeft de vakjury Rosalinde laten winnen als zij te dik was?” Ook de rol van Elite is volgens Rosalinde dubieus. ”Elite stuurde me naar opdrachtgevers die dan op locatie zeiden dat ik niet de goede maten had. Waarom? Hoopte Elite dat ik er dan zelf mee zou ophouden?”
    Dat deed Rosaline Kikstra en daardoor zit ze nu weer een stuk beter (want minder strak) in haar vel. Ze heeft de hoop op een succesvol modellen-bestaan vrijwel opgegeven en studeert nu voor diëtiste. Daar kan ze zelf wel om lachen: ”Jaháá, ik weet inmiddels alles over gezond en ongezond eten.”
    Het is dus niet de eerste keer dat een model in de publiciteit komt omdat haar deelname aan een dergelijk tv-programma op een deceptie uitliep. Ook Ananda Marchildon (zie bovenaan), de winnares van Holland’s Next Top Model 2008, kreeg vanwege haar ”te grote maat” maar een klein deel van haar prijzengeld uitgekeerd. Zij klaagde Elite aan.

  2. Ook alweer een feit: Minder kijkers finale Benelux’ Next Topmodel dan in 2009 De finale van Benelux’ Next Topmodel is opnieuw de best bekeken uit de hele serie geworden. Stichting Kijkonderzoek meldt dat er gemiddeld 809 duizend kijkers afstemden op de 1,5 uur durende live uitzending. Dat is bovengemiddeld veel voor het programma maar wel minder dan bij de ontknoping in 2009. Toen zagen 862 duizend mensen hoe Rosalinde Kikstra de allereerste Benelux’ Next Topmodel won. Gisteren nam Melissa Baas uit IJsselstein de titel van haar over.


GRAAG REACTIE - EERST INLOGGEN OF REGISTREER

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: