Music-Leaks.nl
Een originele WordPress.com site voor kritieken

DE CARNAVALSHITS VEELAL UIT ONS HUIS ?

‘S-HERTOGENBOSCH/VUGHT – De TROS heeft ‘Gaode met me mee op sjouw’,waarmee Wil Koks (64) uit Vught in 1966 het Kwèkfestijn won, genomineerd als carnavalskraker voor 2012.

De afgelopen maanden stuurden zangers uit het hele land cd’s in naar de TROS om in aanmerking te komen voor de verkiezing van de carnavalshit van het jaar. Een vakjury, met daarin ondermeer Willem van Schijndel van de Deurzakkers, maakte een selectie uit de vele inzendingen en kwam uiteindelijk tot 12 nominaties. Ook ‘Ko zak door’ van Harrie van Vugt uit Rosmalen, voormalig eigenaar van de Vughtse zender VTV1, behoort tot de genomineerden. Wie uiteindelijk als eerste eindigt wordt bepaald door het stemgedrag van de bezoekers van de website van TROS-kompas. Wij zijn dan ook trots dat dit nummer uit onze muziekuitgeverij weer hoge ogen gaat gooien. Je ziet dat kwaliteit altijd weer vroeg of laat boven komt drijven.

Ook hebben we onze grootste nederlands/Brabantse feesthit (meer dan 1.5 miljoen verkochtte platen met verzamelaars mee hebben 3 miljoen huishoudens deze in huis) : “Friet met mayonaise” maar weer opnieuw ingezonden, want die stond er nog niet bij.   De nummers zijn beiden legaal te downloaden op: http://www.legaldownload.net/MIKE-VINCENT  – Zie ook Videoclip

Advertenties

Geen reacties to “DE CARNAVALSHITS VEELAL UIT ONS HUIS ?”

GRAAG REACTIE - EERST INLOGGEN OF REGISTREER

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: